Fredag aften var Sporbyen Scandia ramme om forestillingen Tonikum, hvor publikum møder et ungt forelsket par, der kommer i besiddelse af et udødelighedsserum. Et kort øjeblik tror de, at de har fundet svaret på uendelig lykke.
Livemusikken er komponeret og spillet af det lokale punk-rockband Power Mode, undergrundsrapperen Paller samt den lokale sangerinde og sangskriver Sofie Daugaard.
Thomas Michelsen var forbi og optage lidt film.

Teaterforestillingen Tonikum i Sporbyen Scandia

Fredag aften var Sporbyen Scandia ramme om forestilling Tonikum, hvor publikum møder et ungt forelsket par, der kommer i besiddelse af et udødelighedsserum. Et kort øjeblik tror de, at de har fundet svaret på uendelig lykke.Livemusikken er komponeret og spillet af det lokale punk-rockband Power Mode, undergrundsrapperen Paller samt den lokale sangerinde og sangskriver Sofie Daugaard.Thomas Michelsen var forbi og optage lidt film.

Posted by Din Avis Randers on Saturday, 27 October 2018