William Skilte ApS overtager aktiviteterne i Insign Skilte A/S med henblik på at udnytte og udbygge virksomhedens kapacitet og kompetencer.

De to Randersbaserede skiltevirksomheder, William Skilte ApS og Insign Skilte A/S, bliver slået sammen. Det sker efter ejerne af William Skilte, Mette Brock og Jeppe Arbjerg  har købt aktiviteterne i Insign Skilte A/S.

Insign Skilte blev stiftet af Bjarne Johnsen tilbage i 1987, og virksomheden har i dag otte medarbejdere. Alle medarbejderne fortsætter i den nye konstellation, hvor Bjarne Johnsen selv fortsætter som projektleder og sælger. De eksisterende kunder vil derfor fortsat være i trygge hænder hos de medarbejdere, der kender deres behov.

William Skilte´s 5 medarbejdere kommer fremover til at sidde i samme bygning som Insign Skilte, og de i alt 13 erfarne ansatte vil derefter være med til at optimere mulighederne og udnytte og udbygge virksomhedens kapacitet og kompetencer.

”At Insign Skilte nu er en del af William Skilte betyder konkret, at vi bliver endnu mere fleksible i forhold til vores kunder. Derudover bliver mange specialer nu dækket langt bedre ind. Vi ser frem til at kunne yde en endnu bedre service for vores mange kunder fremadrettet” fortæller Bjarne Johnsen.

William Skilte har eksisteret i mere end 70 år, og i dag drives virksomheden på 3. generation. Virksomheden drives af Mette Brock og Jeppe  Arbjerg. Mette er barnebarn af William Andersen, der stiftede virksomheden i 1947. Jeppe er uddannet skiltemaler og har været i virksomheden i 15 år. Mette og Jeppe ejer sammen William Skilte ApS, som er det fortsættende selskab.

“Hos William Skilte har vi altid vægtet den nære og personlige kundekontakt højt, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med. Den nære kundekontakt, servicen og fleksibiliteten i hverdagen er vigtige elementer for både vores kunder og for os, den vil forblive uændret fremover.
Vi ser meget frem til at komme på plads i den nye bygning, og få flettet vores firmaer sammen.
Noget godt er i vente, endnu bedre end det er idag” udtaler Jeppe Arbjerg.

William Skilte flytter på Haraldsvej 45 d. 1/6-2019. På Haraldsvej 45 er forholdene optimale til drift af skiltevirksomhed, med plads til alle typer biler på værkstedet, fra de helt små og helt op til last- og rutebiler.
Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi og se de nye lokaler, der er kaffe på kanden.