Talentudviklingsprisen til Randers FC-træner

 

Claus Stenum, ungdomstræner fra Randers FC, blev ved Sportsfest 2019 tildelt talentudviklingsprisen, der var fulgt af en check på 5.000 kroner. Prien blev overrakt af formanden for sundheds-, idræts- og kulturudvalget Louise Høgh.

Stenum modtog bl.a. prisen på baggrund af sin store dedikation og sit målrettede arbejde gennem mange år med de helt unge fodboldspillere. For at styrke vidensgrundlaget har han udarbejdet træningsmateriale og været dybt engageret i at udbrede det i såvel Randers FC som i breddeklubberne.

Claus Stenum får prisen for sit kæmpe arbejde med at udvikle fodboldspillere i Randers Kommune. Claus er en ildsjæl, der til enhver tid vil vælge at se en kamp mellem to U-12 hold fremfor en superlig- kamp. Og hellere vil træne to U-10 hold frem for et superligahold,” sagde Louise Høgh..
For at styrke videns grundlaget, har Claus udarbejdet træningsmateriale og været dybt engageret i at implementere det i såvel Randers FC som breddeklubberne. Alt sammen til glæde og gavn for den samlede talentudvikling i Randers og omegn.