Puslespillet til næste års spillertrup er allerede i gang med at blive lagt, og en af de rigtig vigtige brikker er netop faldet på plads, idet Mai Kragballe har forlænget sin kontrakt frem til 2023. Mai har været en profil for Randers HK siden hun kom, men særligt i denne sæson har vi kamp efter kamp set ikke mindst hendes spillemæssige kvaliteter, men også hendes evne til at gå forrest, når det gælder. I Randers HK føler vi, at vi er ved at få skabt et godt fundament, men det kræver også kontinuitet i spillertruppen, hvis vi skal lægge lag på vores sportslige præstationer, derfor er det en rigtig vigtig underskrift, vi i dag har fået af Mai. Vigtigheden af forlængelsen med playmakeren lægger cheftræner, Niels Agesen, heller ikke skjul på:

”For det første har vi et rigtig godt samarbejde, som nærmest bliver bedre dag for dag. For det andet sikrer vi med Mais underskrift en kontinuitet i vores bagkæde, der er særdeles vigtig. I tillæg hertil er Mai inde i en rigtig god udvikling og præsterer på højt niveau, så er det svært ikke at glæde sig over forlængelsen,” siger Niels Agesen og fortsætter:

”Mai er i Randers HK blevet kastet ud i en rolle med et meget stort ansvar. En rolle, der har været fyldt med modsætninger, fordi hun stadig er ung og samtidig har skullet lære en masse. Balancen mellem disse ting, har hun rykket sig helt vildt på – især i indeværende sæson. Jeg er sikker på, at hun vil fortsætte sin udvikling og at kontinuiteten, vil gavne Mai, og derfor også Randers HK.”

Mai Kragballe kom til Randers HK fra København Håndbold for to år siden, og selvom accenten stadig er københavnsk, er playmakeren faldet så godt til i det jyske og i Randers HK, at hun nu har valgt at blive yderligere to år.

”Jeg er super stolt og glad for, at det er lykkes, at jeg er at finde i Randers HK i to sæsoner mere. Jeg sætter en utrolig ære i at kunne være i en klub med så megen historie, sammenhold og ambitioner. Det er fantastisk at mærke den opbakning, der er i byen. Selvom vi kun er 17 spillere, føles det som om, at hele byen er med på holdet, når vi spiller. Opbakningen i lørdags mod Horsens er et godt eksempel,” forklarer Mai Kragballe.

Mulighederne for nye eventyr fristede således ikke den stærke bagspiller, og drømmene om at nå langt med Randers HK håber Mai på at kunne være med til indfri i løbet af de kommende år.

”Det var egentlig ikke det sværeste valg for mig at forlænge med Randers HK, da jeg er ekstremt glad for at spille og være ”på arbejde” her. Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet hver dag. Det har selvfølgelig været en kombination af, at jeg er glad for at have Niels som træner, samtidig med, at jeg føler, at klubben og holdet bliver stærkere og stærkere med de nye tiltag, der sker både på holdet, i bestyrelsen og administrationen. Jeg er også rigtig tilfreds med min egen rolle, hvor jeg har fået en masse ansvar, og jeg føler, at jeg har været i en rigtig positiv udvikling. Det regner jeg med vil fortsætte, og jeg arbejder benhård på at blive endnu bedre. Og så har jeg selvfølgelig ambitioner om, at Randers HK vil komme tættere på toppen i dansk håndbold. Jeg ved, det kommer til at kræve en masse hårdt arbejde, og det er jeg klar til at yde,” lyder det fra Mai.

Nedenfor interview med Mai Kravballe, da Bo Ørris fangede hende til en snak.