Sommer og sol betyder flere smil på læberne. Det gælder også i Randers hvor der er er dejlige oplevers og berigende udflugter at bruge sin sommer på. Men hvis tænderne ikke har det godt, kan det være svært at tvinge et smil frem. Derfor er det en god idé at sørge for regelmæssigt at pleje sine tænder og besøge en tandlæge i København når tiden er til det.

Der er masser af oplevelser i Randers at bruge sin fritid på. Udflugter med familien til den tropiske Randers Regnskov, ture i Randers Storcenter og forlængede weekender i rolige spa-omgivelser er blot nogle af oplevelserne der med garanti kan få smilene på både de store og de smås læber. For overhovedet at få smilet frem kræver det også at man har det godt med at vise sine tænder.

Det vigtigste er, at tændernes sundhed er i top. Farven på tænderne siger ikke meget om deres tilstand. De kan være gule og utrolig stærke eller hvide og utrolig følsomme. Det er måske mere kosmetisk elegant at have skindende hvide tænder, men prioriteten bør være, at holde bakterierne og dermed også hullerne væk. Det starter med en god omgang tandbørstning.

Fra Randers til København

Uanset hvor man er fra, vil de fleste nok gerne have et smil, de med stolthed kan vise frem. ” minutter om dagen foran spejlet, med en tandbørste i hånden, kan gøre underværker i længden. Men når et hul alligevel insisterer på at gøre sin entré i din mund, er det tid med en eksperts hjælp. Heldigvis har vi dygtige tandlæger i Danmark og nogle af dem kan findes i Københavnsområdet.

Det kan være værd at køre for en god tandlæge København, hvis ikke det er til at finde én, man er tilfreds med i Randers. Hos tandlægerne i Parken har du mulighed for at få forskellige behandlinger, alt efter dine behov, af kompetente tandlæger. Hvis du står og har brug for akut behandling på grund af tandpine, kan du nemt komme til samme dag.

Hvis ikke det er tandpine der er problemet, men i stedet et ønske om at gøre tænderne hvidere eller for eksempel fjerne nogle unødvendige visdomstænder, så kan man nemt bestille tid til dette på forhånd. Tandklinikken på Østerbro har en central beliggenhed, så det er nemt at komme til uanset hvor man kommer fra.

Shop og fix

På samme måde kan du hos tandlæge Valby blive behandlet af klinikkens dygtigste mennesker. Tandklinikken i Valby ligger bekvemt placeret i Spinderiet, så du kan nemt slå to fluer med et smæk og tage shopping-turen med familien og tandlægebesøget i et hug. Togene stopper nærmest lige ved døren og det er ligeledes nemt at finde frem med bil.

Så uanset om du bor lokalt eller pendler frem og tilbage til København, kan du kombinere tandlægebesøget med en hyggelig tur med familien. Det burde tage noget af frygten som mange får når de skal til tandlæge. Der er ingen skam i at være bange, men med så kompetent et team af tandlæger, er der ingen grund til bekymring.