Lad andre lave nytårsmaden for dig

Nytårsaften er en speciel aften, også for os, der bor i Randers. Det er her vi tager afsked med det forgangne år og, bogstaveligt talt, springer ind i det nye. Nytårsaften er en aften, hvor vi ofte har gæster til middag. Gæster som vi gerne vil hygge om og snakke og feste med. Her er det at mange synes at madlavningen godt kan komme i vejen for det sociale nærvær, der kræves af et værtspar på en nytårsaften. Det giver derfor god mening at bestille maden udefra. Her er et godt bud på hvem, der kan levere.

Du kan bestille en nytårsmenu fra Madfolk med højkvalitets råvarer og med traditioner fra det nordiske køkken. En menu, der vil være en fryd for ganen i alle danske hjem. Hos Madfolk har man fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig i folkedybet, samtidigt med at man ser fremad og inkorporerer de nyeste trends i de traditioner, der aldrig vil forgå. Madfolk er kræsne folk, der kun vil have det bedste og aldrig vil servere mindre end det bedste for sine kunder.

Hej nye år

Når man skal sige farvel til et år, der er på vej ud, så er det nødvendigt at maden afspejler det gamle, ved at have traditionerne med. Det behøver ikke at være voldsomt højtideligt, men alligevel. Det gamle år skal følges pænt til dørs. Og gerne i den nordiske tone, som jo er grundet af det land vi lever i. Det gamle år skal have en værdig afsked. Det sørger maden for at understøtte, hvis den kommer fra Madfolk.dk. For her er der kælet og tænkt over nytårsmenuen.

En nytårsmenu fra Madfolk består af tre retter, der alle vil fryde selskabet med lækre smagsindtryk, som løfter humøret. Det traditionelle får selskab af nye toner, der er med til at byde det nye år velkommen. Der skal jo være plads til det nye, så Randers og Danmark kan komme videre på en god måde. Med friske toner i de klassiske menuer byder vi det nye år velkommen med åbne arme. Og Madfolk sørger for at det hele går op i en højere enhed, så alt er parat til klokken slår tolv og propperne spiringer.

God smag er en selvfølge

Mad skal smage godt. Og da specielt maden vi spiser ved nytår. Hos Madfolk kæler de for detaljen i hver enkelt ret og løfter den til den synger af velsmag i ganen. De kan ikke lade være. “Vi elsker bare vores arbejde”, siger de. Hos Madfolk elsker demad. God mad af højeste kvalitet. Det er en æressag for dem at glæde andre med velsmag og godt håndværk. “Det skal smages at vi elsker vores arbejde”.

“Vi holder ligeledes af at levere med præcision og pålidelighed. Servicen skal være mere end i orden. Vi vil helst være perfekte. Derfor arbejder vi hårdt med at målrette og tilpasse vores service til hver enkelt kunde. For kun tilfredse kunder er godt nok for os. Og heldigvis ser det ud til at vi kan nå vores mål. Det viser vores anmeldelser på Trustpilot med al tydelighed.”, lyder det fra firmaet.