Søren Fischer
8900  Randers 

Jeg synes, det er vælgerbedrag når Christina Kjærsgaard nærmest allerede på valgnatten vælger at lægge afstand til og trække sig fra det parti, hun har meldt sig under fanen hos. Det Konservative Folkeparti har givet hende en flot placering som nr. 2 på deres opstillingsliste, en placering som altid automatisk forærer kandidaten en masse partistemmer. Det er også partiet der skaber hele fundamentet for den valgkampagne, den enkelte kandidat kan føre. Så at hun bare skrider og smækker med døren er barnligt og ikke værdigt.

“Skidt med Kjærsgaard, hun er en enlig svale ude østpå nu. “

Hun har så meldt sig ind i protest-listen Østbroen. Den ledes af Erik Bo Andersen som jeg mener er inhabil i hele Østbro-sagen. Erik Bo lever af, som mange måske ikke ved, at sælge byggegrunde ude i kanten af Dronningborg. Netop der hvor en evt. østbro ville lande. Han vil i sit salgsmateriale derfor slå på, at der netop ved hans grunde, er infrastruktur som ingen andre steder.

Christina og Erik Bo er i min optik indbegrebet af politikerlede. Modsat giver jeg respekt til de andre politikere der laver forlig med hinanden og løser opgaver for almenvellet og i samfundets tarv. De der træffer beslutninger der gavner det hele bysamfund, fremfor sin egen egoistiske beslutninger. Skidt med Kjærsgaard, hun er en enlig svale ude østpå nu.