Bilka Randers donerer igen i år overskudsmad- og varer til foreningen “Giv Julen Mening”, der uddeler poser med dagligvarer og julegodter til 100 udsatte borgere i Randers. 

Donationerne er med til at sprede juleglæden hos familier og enlige, der er i sårbare livssituationer, og hvor pengene er små. Hos “Giv Julen Mening” oplevede man sidste år, hvordan coronapandemiens forsamlingsforbud forhindrede dem i at invitere de 100 udsatte borgere, herunder børnefamilier, enlige forsørgere, hjemløse og ensomme ældre, til at fejre jul, som de normalt har på besøg.

”Sidste år måtte vi på grund af corona bringe julevarerne ud til vores gæster, og vi oplevede at folk græd af glæde, da de så, hvad vi kom forbi med. Det siger en del om, hvad donationerne fra Bilka Randers betyder for de her mennesker. Nogle af dem kommer fra triste vilkår, hvor man aldrig har haft mulighed for at fejre normal jul. Derfor betyder det alt for dem, at de kan komme på besøg hos os og få en god juleaften,” siger Michael Jørgensen, der er repræsentant for “Giv Julen Mening”, i en pressemeddelelse.

Der er kun plads til 100 personer i det lokale, hvor foreningen holder jul for udsatte randrusianere og i år står over 25 personer på venteliste, oplyser Michael Jørgensen.

Det er varehuschef, Jan Møller, der i samarbejde med hans ansatte, har valgt, at det netop er “Giv Julen Mening”, der skal modtage årets donation af varer og mad, der ikke kan nå at blive solgt inden julens lukkedage. Det kan eksempelvis være frugt, grønt og kød, men også juleslik,småkager og andre godter, der kan være med til at skabe julestemning.

“Det er virkelig dejligt, at vi kan give vores overskudsvarer til nogle, der har brug for det og får glæde af det, fremfor at det går til spilde,” fastslår han.

Din Avis