Customize ID, der sælger firmatøj, merchandise, samt tryk på tøj og skilte, flytter til Udbyhøjvej for at få mere plads og synlighed.

KIAN JOHANSEN

Det er vokseværk og mangel på plads der har fået Customize ID til at leje sig ind på Udbyhøjvej 146, der tidligere har huset Sparekassen Kronjyllands filial i Dronningborg.

”Og så er det synlighed. Vi er meget begejstrede for, at alle kunderne til erhvervslivet omkring os måske får kastet et kig på os og besøger vores showroom,” fortæller Jens Yde, der etablerede firmaet med firmatøj med tryk i 2010.

Dengang i en kælder på Dronningborg Boulevard. I 2012 rykkede firmaet til Underværket, men allerede året efter rykkede Customize ID til Østre Boulevard 28, tæt på Jysk Vin og RGF Hallen. Her er de godt 324 kvadratmeter blevet for få.

I løbet af marts forventes de otte ansatte så at rykke ind på 505 kvadratmeter på stueplan og i kælderen og det første du vil møde, er et stort showroom.

Plads til flere ideer

Firmaets vareydelser henvender sig primært til firmaer og det er fortsat planen, at den strategi fortsætter.

Da partneren Henrik Kjær kom til i 2018, blev udvalget især udvidet med skilte, merchandise, firmagaver og messeudstyr og nu er firmaet oppe på otte ansatte i alt.

”Vi har selvfølgelig nogle ideer der bedre kan komme ud, når vi får mere plads og vi skal da have lidt flere ting ind,” siger Jens Yde der ikke kunne drømme om at rykke fra Dronningborg.

”Folk har vænnet sig til at vi er i Dronningborg og vi vil meget gerne bibeholde kontakten med de lokale firmaer og foreninger i området.”