Corona-pandemien har ikke knockoutet randrusiansk boksning

Bokseklubben Thor inviterede til stævne i oktober, i lørdags var Randers AC stævnearrangør og fredag 1. april er det atter BK Thors tur med stævne på Nørrevangsskolen.

De to første stævner og det tredje 1. april arrangeres i fællesskab med boksere fra alle tre randrusianske klubber.

Og i lørdags viste klubberne, at de ikke er sendt til fuld tælling af corona og restriktioner.

10 lokale boksere var klar og gav publikum en god oplevelse. Ikke alt var lige stilrent, men aktørerne fik vist, at boksning i Randers overlever og har rejst sig igen efter tælling.

Randers Bokse- og Motionsklub RBM var både deltager-, publikums- og heppekorsmæssigt klart størst med fire boksere og masser af højlydte supportere på tilskuerpladserne.

RBM-kvartetten hentede tre sejre. BK Thor havde tre mand med og fik en enkelt sejr, mens byens ældste klub, Randers AC, sendte tre boksere i ringen med tre nederlag til følge.

En oplevelse værd

RBM-stortalentet Gabriel Skorupski var atter en oplevelse og vandt en fornem sejr over en af landets bedste mellemvægtere i U19-klassen. Kasper Walton fra Horsens, der ydede god modstand, blev ”ædt” fysisk af Gabriel, der fra midten af anden omgang styrede begivenhederne.

Gabriel skal også i ringen 1. april hos BK Thor. Og boksefans bør møde op, for denne unge mand er en oplevelse.

Fra stævnet bør noteres, at Jacob Fryd fra BK Thor vandt overbevisende i det ene Randers-opgør mod Jannich Leach fra RAC, der fornuftigt via håndklædet, der blev smidt i ringen fra ringhjørnet, opgav i tredje omgang.

Omvendt blev en anden Thor-bokser, Hector Knakkergaard stoppet af kamplederen i tredje omgang mod Mathias Buyukdemir fra Rollo i Svendborg.

Deltagere fra BK Thor: Casper Jensen, Hector Knakkergaard og Jacob Fryd

Fra RAC: Rasmus Tranbjerg, Vijith Satkurunuthan og Jannich Leach.

Fra RBM: Benjamin Basse, der debuterede med sejr i sværvægt, Marcus Hjort Østergaard, Anders Thorsager og Gabriel Skorupski.