De frivillige caféværter hos Café Færgestedet i Mellerup er klar til sæsonåbningen skærtorsdag med serveringen af den berømte og landskendte mormor-lagkage.

»Det er af største betydning, at der hygges om vores gæster, og at vi alle passer på hinanden her i de skønne omgivelser omkring fjorden, hvor man kan sidde i caféen eller ved molekanten og nyde sin kaffe, mens færgen Ragna sejler frem og tilbage over fjorden,« lyder det fra formanden for Caféværterne, Thorkild Schnell.

Han ser frem til en rigtig god, varm sommer og med mange gæster såvel nye som de kendte ansigter, der trofast har besøgt caféen hver sommer – efterhånden gennem en årrække.

Caféens gæster betjenes udelukkende af frivilligt personale. Der er altid brug for en ekstra hjælpende hånd, så hvis man har lyst til at være en del af teamet, kan man henvende sig i cafeen eller til formanden.

Overskuddet fra salget bliver ubeskåret doneret videre til gode formål langs med Randers Fjord til gavn og glæde for så borgere mange som muligt.