Efter aflysning af Danmarksmesterskaberne de sidste par år grundet covid-19, fik Randers Skyttekreds en U15-danmarksmester under Danmarks Skytte Union.

Det skriver Ungdomsudvalget i Randers Skyttekreds i en pressemeddelelse, hvor de ønsker stort tillykke til Jasmin Kjøller Veirum.

Ved danmarksmesterskaberne under DGI tog Jasmin bronzemedalje i sin klasse som Junior 2 og sammen med klubholdet for juniorer, bestående af Matti Ottsen, Alexander Berth og Kirstine Ravnholt, skød de sig op fra en 4. plads til en sølvmedalje i finalen.

Sammen med flere skytter fra DGI-Østjylland blev det også til en bronzemedalje for landsdelsholdet på call. 22. Randers skyttekreds havde følgende skytter med på landsdelsholdet: Matti Ottsen, Alexander Berth, Jasmin Ravnholt, Kirstine Ravnholt, Markus Sandberg og Tino Pedersen.