Ebba Bertelsen, der bor i Randers, er 4. april tiltrådt stillingen.

Ebba Bertelsen er fra 4. april tiltrådt stillingen som administrationschef på Værket.

Og der er ikke tale om hvem som helst. Med sine over 25 års erfaring indenfor administration i kulturbranchen er Værket begejstret over at kunne byde velkommen til Ebba Bertelsen som ny administrationschef.

I en pressemeddelelse fortæller musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted:

»Ebba kommer med et meget stærkt CV med ansættelser som administrationschef på blandt andet Den Jyske Opera og som producent på Aarhus Teater og senest Odense Teater – og vi kan ikke få hænderne ned over, hvor heldige vi er at have fået en så stærk kapacitet tilføjet vores hold, for det er nogle store sko, hun skal udfylde,« siger han med reference til, at Værkets administrationschef gennem 32 år, Susanne Persen, går på pension til sommer.

Ebba havde første dag mandag 4. april og glæder sig meget til at tage fat på de opgaver, der venter hende på Værket:

»Jeg har gennem min karriere erfaret, at jo større hus man sidder i, jo mere specialist skal man være. Det har jeg sat pris på, og nu glæder jeg mig til at kunne bruge min store erfaring bredt, idet mine kerneopgaver bliver både administration, HR og sparring med ledelsen, hvor jeg skal være med til at sætte tal bag de gode og kreative idéer.«

Noget andet, som Ebba også er glad for, er, at hun endelig kan cykle på arbejde. Hun bor nemlig selv i Randers med sin mand, hvor hun i sin fritid er flittig teatergænger, ynder at gå ture, se sport og være sammen med familien, der tæller tre bonussønner og fire børnebørn.

gs