Erhvervsmedarbejder i Sparekassen Kronjylland, Jesper Stordal, kan 9. september fejre 50-års fødselsdag.

Jesper begyndte som elev i Sparekassens Nordre Afdeling i Randers i 1992 og kom senere til Mariager-afdelingen som kunderådgiver. I 1999 blev han en del af Sparekassens såkaldte fælleskontor, hvor han var ansvarlig for at undervise alle medarbejdere i et nyt IT-system – Kernesystemet.

Efter et ophold i Nykredit vendte Jesper tilbage til Sparekassen i 2005 i sin nuværende stilling som erhvervsmedarbejder. Her arbejder han som support for erhvervsrådgiverne i Randers Erhverv og Landbrugsafdelingen.

Jesper har efterhånden været mange år i Sparekassen, og kan næste år fejre 25-års jubilæum.

I Sparekassen Kronjylland har Jesper desuden mødt sin kone, formuerådgiver Charlotte Poulsen, hvorfor Sparekassen altid har udgjort en central rolle i familiens liv. Parret er bosiddende i Ørsted på Djursland og har sammen to voksne børn.

Fødselsdagen fejres internt med kollegaer i Sparekassen.