Kridt skoene og løb med. Der er distancer fra 750 meter og op til ti kilometer.

HR-Industries og Randers Freja Motion inviterer 25. september igen til et stort familieløb.

”Vi håber på, at mange familier fra Randers og omegn har lyst til at deltage,” udtaler Henrik Friis Andersen fra HR-Industries i en pressemeddelelse, og han fortsætter:

”Vi har gjort meget for at få alle med. Der er distancer for både store og små. Helt ned til 750 meter for de allermindste og op til næsten ti kilometer.”

Præmier til vinderne

HR-Industries har siden 2015 sponsoreret ZigZag-løbet, der er lagt an på at give hele familien en god oplevelse sammen. Der er arrangeret målområde, hvor der bliver sørget for grillpølser, slikposer, æbler og saft. Derudover er der præmier til vinderne af hver af de tre distancer; til små børn, til børn og til voksne. Der er også sørget for lidt spænding i form af ekstra udtrækningskonkurrencer.

Løbet foregår i Fladbro Skov, hvor påfugle og den varierede natur sætter en dejlig stemning for løbet, men udover at være en fantastisk lokation, så har området også været med til at give løbet sit navn. Løberne tilbydes nemlig ruter, som er interessante, med sine zigzaggede veje både opad og nedad, ind og ud mellem skovens mange stammer.

HR-Industries er et vikar- og rekrutteringsbureau, som blandt andet sørger for længerevarende projektansættelser i industrien.

”Når vi ansætter folk gennem os, så er det jo vores kollegaer, selvom de rent geografisk arbejder forskellige steder ude i virksomhederne. ZigZag-løbet er derfor en god måde at mødes med medarbejderne i vores lokalsamfund til det store åbne familieløb,” fortsætter direktøren.

Tilmeldingen til løbet foregår gennem Sportstiming og alle er velkomne.