Af Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, 8930 Randers NØ

Min hustru og jeg havde booket en tid til vaccination på Randers Centralsygehus’ vaccinationscenter på Kirketerpsvej i Randers.

Jeg er 83 år, og min hustru er 77 år og gangbesværet.

Ved vaccinationscentret er der en lille parkeringsplads med plads til cirka 12 biler. Da vi ankommer er der en livlig trafik af biler ud og ind af pladsen af folk, der skal vaccineres. Vi er heldige at der er en plads til vores bil lige da vi ankommer klokken 13.08. Vi sætter vores p-skive på det korrekte tidspunkt og går ind til vaccination.

Et sødt personale tager venligt imod os og giver os en hurtig og god betjening. Vi er ude af vaccination centret igen klokken 13.30 og opdager, at vores bil har fået en lille seddel i forruden. Vi har fået en hilsen fra Q-Park på 610 kroner.

Som tidligere omtalt parkerer vi vores bil klokken 13.08. Om parkeringsvagten har stået på pladsen, set os komme og parkere og tænkt ”haps, der kan jeg lige snuppe de ældre mennesker”. P-bøden er registreret klokken 13.11.

Altså tre minutter efter at vi havde parkeret bilen. Vores ærinde på vaccinations centret varede 22 minutter.

Derfor dette opråb til sygehusadministrationen. Kunne man ikke indføre en midlertidig gratis korttidsparkering ved vaccinationscentret, da de ældre menneskers besøg er af ganske kort varighed?

Til andre ældre mennesker der skal besøge vaccinationscentret: pas på parkeringsvagten. Og til parkeringsvagten: vi håber du har haft en god dag.