Du finder Din Avis’ avisstandere flere steder i Randers-området. Dagli’Brugsen i Stevnstrup og SuperBrugsen i Spentrup er de to nyeste af slagsen.

AF KIAN JOHANSEN

Husk, at du kan hente Din Avis flere steder i Randers og omegn. Det har du kunnet i mange år, men nu er der kommet flere standere til.

Udgivelsen i sidste uge blev den sidste, hvor læsere fra Spentrup, Linde, Mejlby, Gassum og Stevnstrup fik avisen direkte i postkassen. Fremover kan du hente den hos Dagli’Brugsen i Stevnstrup og SuperBrugsen i Spentrup. Her har vi i samarbejde med de to brugser sat en avisstander op hvert sted, så du fra hver tirsdag eftermiddag kan hente Din Avis.

Distributionen og priserne på avispapir er blevet markant dyrere, og det sidste, vi vil spare på, er journalistikken og de gode tilbud i avisen. Derfor har vi desværre været nødt til at ændre distributionen i visse områder, så du som læser selv skal hente Din Avis, når du alligevel er ude at handle.

Du kan også læse Din Avis som e-avis på www.dinavis.dk.

Hils på nye bude

Leveringen af avisen er overgået til FK Distribution i stedet for Budnet. Så denne udgivelse, du sidder med, er den første, som FK Distribution har delt ud.

Hvis du oplever problemer og har en postkasse, der plejer at få Din Avis, og du ikke bor i Spentrup, Linde, Mejlby, Gassum og Stevnstrup, så ring til FK Distribution på 70 10 40 00.

Husk, at avisen må omdeles fra tirsdag og frem til torsdag klokken 21. Det afhænger af buddet og ruten, hvornår du modtager netop dit eksemplar.