Børnehuset Overvænget i Hornbæk fejrede 50 års fødselsdag med klovn, popcorn og hygge

Du skal tilbage i starten af 1970’erne for at finde de første børnehaver, der blev bygget i Randers-området. En af de ældste er Børnehuset Overvænget i Hornbæk, der torsdag 1. juni fejrede 50 års fødselsdag.

Det skete med Klovnen Tape, der underholdt børnene, hvorefter festmiddagen bestod af pizza. Pizza vandt børneafstemningen- dog skarpt forfulgt af boller i karry, fortæller Maria Leicht, der er pædagogisk leder for Børnehuset Overvænget.

Op imod 300 mennesker dukkede op for at fejre børnehaven med tale og fællessang og hyggede sig rundt ved alle de opsatte boder med slush ice og popcorn og en boldkast bod, hvor man som gevinst kunne væge imellem en high five eller en knuckles (der var gevinst til alle uanset hvad man ramte). Også fiskedammen og ansigtsmaling var et hit.

kijo

Omkring 300 dukkede op for at fejre Børnehuset Overvængets fødselsdag med børn og personale. Indsendt foto
Der var gevinst hver gang. Indsendt foto