Markedsgade/Dragonvej og Vestergade får ny asfalt i perioden 2. juli til 14. juli. Arbejdet bliver udført om aftenen og natten.

På Markedsgade/Dragonvej bliver der lagt ny asfalt på den omkring 700 meter lange strækning fra krydset ved Mariagervej til rundkørslen ved politigården. Dette arbejde begynder mandag 3. juli kl. 18 og vil være afsluttet fredag 14. juli.

Vestergade får ny asfalt fra krydset ved Vilhelm Thomsens Plads til et stykke før krydset ved Vestervold – en strækning på cirka 500 meter. Her begynder arbejdet søndag 2. juli kl. 18 og vil være afsluttet onsdag 12. juli. Det fortæller Randers Kommune i en pressemeddelelse.

På kortet er de berørte veje markeret med grønt. Kort: Randers Kommune

Afspærringer og støj

For at genere den daglige trafik mindst muligt bliver arbejdet udført om aftenen og natten på begge strækninger. Der bliver arbejdet i tidsrummet 18-6 alle hverdage (fra søndag aften til fredag morgen), hvor trafikanter i området vil møde afspærringer og gule omkørselsskilte. Desuden vil der være støjgener for beboere i området – især i forbindelse med affræsningen af den gamle asfalt.

I dagtimerne og i weekenderne bliver der ikke arbejdet, og her vil det være muligt for bilister at passere strækningerne med forsigtighed.

Cyklister og gående vil på alle tidspunkter kunne passere arbejdet, og det vil som udgangspunkt være muligt for beboere at blive ledt igennem arbejdet, så man kan parkere bilen på p-arealer ved eller i nærheden af sin bolig. Busserne kører normalt i området i dagtimerne, mens ruterne vil være omlagt, når der bliver arbejdet. Se mere på Midttrafiks hjemmeside www.midttrafik.dk, hvor ændringerne fremgår under ”Trafikinfo”, når man klikker på køreplanerne.

Asfaltarbejdet bliver udført af belægningsvirksomheden Peab Asfalt for Randers Kommune.