Frøjagten fortsætter. Frøglad 3-årig fra Skødstrup fik betonfrø med hjælp fra bedstefar.

Vi er stadig i gang med at lede efter de 150 frøer der blev udsmykket i 2003 og som gjorde Randersborgere stolte af deres by.

En af de frøer vi har fået tilsendt et billede af, den står såmænd i Skødstrup nord for Aarhus.

Lotte Nørby fra Skødstrup fortæller:

»Vi købte frøen på auktion i Randers i efteråret 2003, og fik frøen leveret til vores adresse i Skødstrup i november 2003. Vi købte frøen til vores søn Emil der på det tidspunkt var knap 3 år gammel og han var helt vild med frøer. Han samlede på frøer i alle afskygninger og derfor syntes Emil og hans bedstefar, at vi selvfølgelig også skulle have sådan en 750 kg tung beton frø.

Så familien tog på auktion i Randers og endte med at købe en fin grøn frø i bikini. N16 – dekoreret af Dronningborg Bådelaug.

»Frøen har stået foran indgangen til vores hus lige siden, og den står der endnu – mange børn er gennem tiden stoppet op og har kigget interesseret på den, og vi nyder selv synet af den hver dag. Emil er flyttet hjemmefra nu, men frøen bliver nu stående her hos os,« lover Lotte Nørby.

‘Kys Frøen’
’Kys Frøen’ var en kunstudstilling i 2003, hvor 54 kunstnere samt børn, foreninger, virksomheder med flere fra Randers og omegn udstillede.
’Frøen’ var betonkugle delvist formet som hovedet på en frø og med en vægt på cirka 700 kilo.
Det var billedhugger John Bredahl fra Randers, der sammen med daværende erhvervschef Gotfred Nissen og turistchef Anne-Mette Knattrup, stod bag ideen.
Din Avis har sat sig for at finde alle 150 frøer. I år er det nemlig 20 år siden de blev skabt.
Send et billede af de frøer, du kender til, og skriv, hvor de befinder sig, sammen med dit navn og adresse til redaktion.dinavis@lokalavisen.dk.
Skriv meget gerne din personlig beretning om, hvordan frøen er landet der, eller hvilken betydning den har for dig.