Er du passioneret omkring børn, kreativitet og genbrug på én og samme gang?

Så har Remida brug for dig, og hvis du har lyst til at være med, bliver du bliver en del af en spændende verden, hvor kreativt brug af værdiløse materialer er med til at støtte børn og unges læringsmiljøer på et pædagogisk grundlag. Det skriver Remida i en pressemeddelelse.

Remida Randers har base på Erik Menveds Plads, hvor deres store nonprofit opsamlingscenter med masser af overskudsmaterialer fra virksomheder og private er. Her kan skoler, dagtilbud og private medlemmer hente materialer gratis.

Bliver du frivillig, kan du oven i købet være med til at fejre Remidas 20-års-fødselsdag i maj, hvor byens børn skal lave kreative kager til alle byens butikker, og hvor der opbygges et stort sanse-eksperimentarium i Kulturhuset.

Tjansen som frivillig består dels af at tage vagter onsdag eftermiddag, hvor centret er åbent, dels at være med til for eksempel workshops, byprojekt og sanserum.

Hvis du synes, det lyder spændende, så kig op i åbningstiden onsdag eftermiddag, kontakt Remida på remida.randers@gmail.com eller besøge Remidas hjemmeside.

sra