Entreprenørvirksomheden kommer med et årsregnskab, der er kraftigt forbedret i forhold til året før.

Entreprenørvirksomheden Vam, der har hovedkontor i Auning samt afdelinger i Randers, Aarhus og Ebeltoft, har netop offentliggjort et årsregnskab, der er kraftigt forbedret i forhold til året før, og selskabets ledelse betegner også årets resultat som positivt. Det gode resultat betyder, at selskabets traditionen med overskudsdeling nu igen har fået en mærkbar effekt for de 145 medarbejdere.

Entreprenørvirksomheden, der blandt andet udfører arbejde for Verdo, omsatte i 2023 for 247 mio. kr. mod 282 mio. kr. i 2022, hvilket er et fald i omsætning, men på trods af den lavere omsætning kommer selskabet ud med et bedre resultat end i 2022. I 2022 var resultatet 307.000 kr., mens selskabet i 2023 landede et resultat på 7.755.000, hvilket er højere end forventet.

»Vi er glade og tilfredse over årets resultat, som lever op til de forventninger, vi stillede ved indgangen til 2023. Vi har nu genskabt fundamentet til en solid forretning og er tilbage med en kraftig forbedring af resultatet. Det betyder også, at vi kan genoptage vores mangeårige tradition med at udlodde en betydelig del af overskuddet til vores medarbejdere,« forklarer adm. dir. Allan Hougaard i en pressemeddelelse.

I 2023 har Vam justeret risikoprofilen og fokuseret skarpt på en selektering af opgavetyper, så de matcher organisationen bedst muligt.

»Fokuseringen indebærer, at vi har skruet ned for de store projekter og nu står med et styrket forhold mellem opgavetyper og vores ressourcer. Vi kan derfor med glæde konstatere, at langt størstedelen af vores projekter i 2023 er gennemført godt og som forventet,« siger Allan Hougaard.

I Stevnstrup er Vam i færd med at nedgrave ca. 3 kilometer fjernvarmeledning for Verdo. Pressefoto