Brydeklubben AK Frem Randers flot repræsenteret af Mohammad Borchigov og Muslim Borchigov, der opnåede en flot femteplads.

Brydeklubben AK Frem Randers deltog i et stort internationalt stævne i Utrecht, Holland, med 850 deltagere.

Randers klubben havde to deltagere med, 35 kilo drenge Muslim Borchigov og 51 kilo ungdom Mohammad Borchigov.

»Mohammad Borchigov er for nylig rykket op i ungdoms-rækken, som går fra 14 til17 år, så det ville kræve en god lodtrækning for at kunne begå sig i det stærke selskab, og det gik desværre ikke, som vi havde håbet med lodtrækningen,« fortæller klubben i en pressemeddelelse, der fortsætter:

»Han måtte desværre se sig besejret af en stærk tysker og svensker, men Mohammad Borchigov træner fire gange om ugen og er helt bestemt en af de næste store brydere i Danmark.«

Det gik noget bedre for Muslim Borchigov. Han skulle igennem syv hårde kampe, før han kunne hyldes for en flot femteplads i stævnet.

Muslim Borchigov startede ud med at slå en tysker på bare 15 sekunder efter et meget flot kast. Herefter mødte han en svensker, som også måtte se sig besejret med 8-0 i point.

Tredje kamp stod mod en ny tysker, som Muslim Borchigov tabte til sidste år i samme turnering. Det blev en hæsblæsende kamp med vekslende greb til begge brydere. Desværre trak modstanderen også det længste strå denne gang.

Fjerde kamp var mod endnu en tysker, som Muslim Borchigov vandt sikkert 8-0.

Femte kamp stod mod en hollænder, der ikke havde mange chancer mod danskeren, og som måtte se sig besejret på teknisk fald efter kort tid.

Sjette kamp var mod en meget stærk tysker, der vandt 8-0 i første periode.

Nu skulle der brydes om femte- og sjettepladsen mod Slovakiet. Muslim Borchigov gik uimponeret til værks og vandt sikkert sin sidste kamp 8-0.

Alt i alt kan man sige at det var et ganske flot resultat at få en femteplads i det store stævne. De unge, der ender i top 6 i dette stævne, er ofte dem, man ser senere i karrieren til OL, VM og EM.

Drenge og piger, der skulle have lyst til at bryde og komme i super form og forbedre motorik med mere, er mere end velkommen hos AK Frem Randers Brydning.