Er der en ledning løs i Randers Kommune? Selvom du ringer efter hjælp får du stød.

Af Kian Johansen, redaktør Din Avis

Når du udskyder en handling, kan selv de mindste problemer vokse sig større og mere komplekse.

Situationen på Vestervangsskolen illustrerer på en måde dette paradoks: små problemer, der ikke bliver løst, kan vokse sig store og kræve langt mere tid og ressourcer at håndtere senere.

LÆS: På skole er der huller i loftet, belægninger i badet og branddøre, der ikke virker: »Hvorfor kan vi ikke bare få de små ting i orden?«

Forestil dig at have en ledning, der stikker ud af væggen i dit hjem. I begyndelsen kan det virke som en lille ting, næsten ubetydelig. Men hvis du ignorerer det, risikerer du en kortslutning, der kan føre til en brand.

Det er vigtigt at løse problemerne, før de bliver for store at håndtere. Et utæt tag eller fugtig isolering er jo ikke bare små irritationer – de er tegn på større problemer, der kræver opmærksomhed. Ved at tackle de små problemer i tide kan du undgå, at de vokser sig til større og mere udfordrende problemer senere hen.

På Vestervangsskolen er frustrationerne tydelige. Det er som om, at de små opgaver bliver overset, selvom de udgør en betydelig del af skolens liste over mangler. Hvis disse små problemer ikke bliver løst, kan de skabe en negativ atmosfære og påvirke både elevernes og personalets trivsel.

I stedet for at komme i stødet, så sæt strøm på renoveringerne!