Omkring 150 deltog i den lokale filmpremiere på novellefilmen “En Dødskøn Date” instrueret af Emrah Caso Ljucic fra Randers.

Omkring 150 gæster fik sig en tur op ad den røde løber hos Nordisk Film i Randers, da den lokale filmskaber Emrah Caso Ljucic præsenterede sin første novellefilm på 30 minutter.

FOTOGALLERI I BUNDEN. LÆS MERE LÆNGERE NEDE

Ikke nok med at filmen og de medvirkende fik flere stående ovationer af de omtrent 150 gæster, så blev værten, Benny Ray fra Nordisk Film så overrasket over kvaliteten, at han kontaktede biografchefen, Rene Jensen og fortalte, at dette arrangement var et kæmpe hit – og så er der måske lagt op til flere premierer af denne slags i fremtiden. 
Hovedrolleindehaveren, Deniz Gulsen og instruktøren, Emrah Caso Ljucic, var de to helt store stjerner på den røde løber – og det kunne man hurtigt mærke, da alle ville have et billede sammen med dem. 

Kommentarerne efter filmen havde en fællesnævner fra publikum, “Det havde vi ikke set komme”, “De plottwists var virkelig velovervejet” selvom plottwistene fik overrasket seerne, var det dog ikke det eneste som trak på opmærksomheden “Den er virkelig woke”, “Den tager flere emner op”, “Budskabet til sidst gav mig kuldegysninger”.
Så det lød virkelig på publikum, som om de var meget velfornøjet og nød spændingsdramaet. 
Efter filmen var der en Q&A hvor publikum aktivt kunne stille spørgsmål til filmens medvirkende – før folk kunne spise det sidste stykke kage og drage videre.
Filmen er stadig ikke lanceret for offentligheden, da der skal fastsættes en strategi for markedsføringen. Men meget snart kan man forvente at se de første klip fra filmen, før hele filmen bliver frigivet, fortæller Emrah Caso Ljucic.