Det bliver en anderledes Netto, du møder, efter genåbningen på Rådmands Boulevard i Randers.

Nettos butik på Rådmands Boulevard i Randers er klar til at tage imod kunder igen fra onsdag 29. maj. Det fremgår af en pressemeddelelse fra butikskæden.

Butikken åbner dørene klokken 8, men allerede fra en halv time før vil der blive serveret kaffe og gulerodsboller – og Nettos eget jazzband være på plads til at skabe en god stemning.

Butikken åbner med Nettos moderne butikskoncept

Det betyder blandt andet nye farver og bedre lys i butikken, mere fokus på frugt og grønt og nemme måltider og scan selv-kasser.

Frugt og grønt-afdelingen har især fået et løft i den nye udgave af Netto på Rådmands Boulevard i Randers. Pressefoto

Butikschefen i den nye Netto-butik er Martin Seijsing Jørgensen.

Han glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik.

»Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod store frugt og grønt-afdelinger og en enkel og nem navigation i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en forbedret oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod,« siger han i pressemeddelelsen.

Nettos nyrenoveret butik i Randers er en af i alt 75 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2024. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden 1. juni 2024 år skal renoveres og forvandle.

Pressefoto