Der er garanti for fart, spænding og action på Honda Park lidt uden for Randers, når Randers Motor Sport i weekenden 16.-17. maj i samarbejde med Danmarks Motor Union og Randers Kommune er vært ved en EM-afdeling for juniorer og de firehjulede Quad-crossere.
Den europæiske elite med nogle af verdens allerstørste talenter skal dyste om de bedste placeringer til den endelige EM-finale i Letland til juli. I feltet er flere østjyske kørere, der regnes for nogle af feltets bedste kørere.
13-årige Mikkel Haarup fra Silkeborg er tilknyttet Randers Motor Sport.  Som første danske ungdomskører nogensinde er han professionel fabrikskører for KTM, der producerer motocross-maskiner.
Alene i år har han allerede vundet flere EM-afdelinger under den såkaldte Nord/Vest- gruppe rundt om i Europa, og i en afdeling af det hollandske mesterskab fik han fornyelig en fornem tredjeplads.
16.-17. maj går Mikkel Haarup efter at vinde den danske afdeling af gruppens EM-kvalifikation for at have den allerbedste placering til finalen i Letland. Mikkel Haarup kører i 85 cc-klassen og blev sidste år nr. tre i VM, hvor han også vandt det åbne tyske mesterskab, kaldet ADAC.
 “Mikkel Haarup er et rigtigt godt bud på en Europa-mester. Han har virkelig fundet formen og arbejder også hårdt for det. Han kommer helt sikkert til EM-finalen i Letland som samlet vinder af Nord/Vest-gruppens EM-afdelinger,” siger den danske landstræner Mikkel Caprani, der selv – som repræsentant for Randers Motor Sport – er tidligere europamester og mange gange dansk mester.
Mikkel Capranis 11-årige søn Tobias er en anden af de østjyske kørere, som er værd at lægge mærke til ved EM-afdelingen på Honda Park.
Tobias Caprani kører på grund af sin alder i den mindre 65 cc-klasse og viser tegn på at være et kommende stortalent. Han er især god til de store hop, og i årets EM-afdelinger har han trods uheldige styrt opnået placeringer inden for Top 20. Senest ved EM-afdelingen i Slovenien gav det Tobias Caprani fire brugbare EM-point med hjem til Danmark.
I Quad-afdelingen stiller RMS blandt andet op med 18-årige Sebastian Michelsen fra Skanderborg. Han ligger i år nr. to i den samlede DM-stilling og vandt DM-guld både i 2012 og 2013. Senere på året er planen, at han skal køre med i den tyske ADAC-serie og nogle afdelinger af det hollandske mesterskab. Ved EM-afdelingen på Honda Park jagter han som minimum en Top 10-placering.
 
Den danske EM-afdeling 16.-17. maj på Honda Park bliver kørt med omkring 100 af Europas allerbedste motocrosskørere. Lørdag er der tidskvalifikation, hvor kørerne kæmper om de eftertragtede startpladser til søndagens ræs, der begynder fra kl. 12.