Torsdag 4. juni er der Open by Night i Randers Storcenter, og centret har inviteret den populære X Factor deltager – den talentfulde færinger Jógvan – til byen og ser frem til en forrygende aften med musikalsk underholdning af den specielle af slagsen
25-årige Jógvan fortsætter rækken af talentfulde færinger i X Factor. Han er en rigtig rockfyr, der elsker Jeff Buckley, Bob Dylan og Kashmir, og han har hengivet sig til musikken, siden han var 18 år. Hans største drøm i livet er at få en fast karriere som musiker, og når HF-studierne er færdige, er planen således også at begynde at studere musikvidenskab på universitetet.
Jógvan er vokset op på Færøerne. Faderen er kaptajn, mens moderen havde sin egen tøjbutik. Samtidig var Jógvan lidt af en efternøler med en fem år ældre søster og en femten år ældre bror. Da han selv var femten år gammel, flyttede Jógvan hjemmefra. Han drog til Danmark for at tage på efterskole og sidenhen højskole. Han vendte tilbage til Færøerne med sin daværende kæreste, der blev mor til hans nu 4-årige søn.
På torsdag kan man opleve både ham og hans musik i Randers Storcenter, når der er Open by Night