3.000 breve til folke- og førtidspensionister er forsinket, siger Randers Kommune.

Randers kommune har den 28. juni 2023 modtaget besked fra IT-leverandøren Netcompany om, at der er forsinkelse på godt 3000 breve, som netop er udsendt til folke- og førtidspensionister i Randers kommune. Der er både tale om fysisk og digital post, som ved en fejl ikke er afsendt rettidigt fra Netcompanys system.

Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

“Det er alle former for breve, der nu bliver sendt ud. Såfremt brevene har en svarfrist, vil en ny svarfrist være gældende fra modtagelsestidspunktet, da svarfristen, som står i brevet, kan være overskredet. Vi beklager fejlen og alle de udfordringer, som måtte følge med,” siger Hanne Kristensen, som er faglig leder ved Borgerservice i Randers Kommune.

Hanne Kristensen tilføjer, at man, hvis man har spørgsmål, når man modtager et forsinket brev, er velkommen til at kontakte Pensionsteamet ved Borgerservice. Pensionsteamet har obligatorisk tidsbestilling, men man kan henvende sig telefonisk på Randers Kommunes hovednummer 8915 1515 på hverdage fra kl. 10-13.