På lørdag 4. juli kan man igen forlyste sig med musik i Storegade, på det lille torv. Denn e lørdag er det “Hartly Jazz” der spiller op
Restaurationer og cafeer i gaden er gået sammen om arrangementet, der er startet først i maj måned og varer ved til midt i august. Hver lørdag lige efter frokost præsenteres forskellige bands, både lokale og udefra kommende. Hver anden lørdag spilles der henholdsvis folk og spillemandsmusik, henholdsvis jazzmusik.
Hartly Jazz er en glad og veloplagt kvartet med Tina Hart, vocal, og hendes fremragende fortolkninger inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Diana Krall og Eva Cassidy.Jazznumre, But not for me, I got Rythm, foruden mange af de andre velkendte uptempo numre. Tina Hart har sunget i adskillige år og bl.a. optrådt sammen med sin mand musikeren og entertaineren Steve Hart samt med Jazz kvartetten Hartmatters  mfl. Poul Lund Jørgensen, kontrabas, har med kometfart bevæget sig ind på jazzscenen og er velkendt i området omkring Mariager fjord, hvor også Tina Hart bor.  Pouls kollega Simon Bang, leverer trommespil, og spiller i mange andre sammenhænge i det nordjyske bl.a. et big band i Ålborg.  På piano, Steen Hedegård, Randers et kendt ansigt i det lokale musikmiljø bl.a. i kraft af hans erhverv som pianostemmer. Har jazz som den store passion og har spillet klaver og Hammond i mange år og i flere sammenhænge og har spillet og akkompagneret på flere scener i det midtjyske. Så skulle man være i byen netop denne lørdag, er der mulighed for at svale af i det gode vejr og i øvrigt overgive sig til den gode stemning ved cafebordene på det lille torv. Koncerten finder sted fra kl. 13 til ca. kl 16, og det er tredje år arrangementet løber af stabelen.