Kulturelt Samvirke i Randers afholder årsmøde onsdag 3. februar klokken 17.00 i Underværket. Alle medlemmer er inviteret, og man kan tilmelde sig gennem Underværkets sekretariat
 
På årsmødet vil der være debat omhandlende, hvorfor unge tænker anderledes om foreningskulturen, og hvorfor man ikke som tidligere er medlem af en eller flere foreninger. Kulturelt Samvirke har inviteret en række unge til denne debat.
Efter debatten vil der klokken 19-20 være gratis koncert med bandet Ulvetimen. Ulvetimen er nordisk rock-melankoli med elementer fra amerikansk folk, – et kontrastfyldt lydunivers. Bandet udsender nyt album i maj 16.
Kulturelt Samvirke i Randers er en paraplyorganisation for små hundrede mindre foreninger.
Kulturelt Samvirke inspirerer og hjælper kulturelle foreninger i Randers Kommune og spiller en rolle i den kulturelle debat i Randers.
Kulturelt Samvirke driver Børnekulturugen. Børnekulturugen er et lokalt kulturelt flagskib.
Kulturelt Samvirke er repræsenteret i en række institutioner og organisationer blandt andet Folkeuniversitetet og Randers Kunstmuseum og sidder desuden med, når Randers Kommunes kulturpris skal uddeles hvert andet år.
De seneste år har Kulturelt Samvirke især tilbudt medlemskurser til medlemsforeningerne samt stået for den årlige Kulturdebat, sidst hvor de mange lokale sponsorer fortalte om hvorfor de støtter den lokale kultur.
Se også www.ksranders.dk