Randers FC hjemme mod både Hobro og Brøndby

Fire kampe – senest 0-0 hjemme mod AaB – gav otte point og et målregnskab på 4-1, inden Randers FC efter redaktionens slutning drog til Farum for at møde FC Nordsjælland.
Med den gode stime, den forrygende gejst og keeper Karl-Johan ”Kalle” Johnsson kun passeret af Federico Santander fra FC København i de seneste 360 minutter plus tillægstid blev det forhåbentlig til udbytte i Farum, og så er der for alvor noget at se frem til.
For Randers FC’s to næste opgaver efter kampen i Farum er hjemmekampe mod Hobro IK og Brøndby. Det kan man da vist roligt kalde storkampe. Vel er Hobro suverænt sidst, men vær sikker på, at HIK’erne meget, meget gerne vil have tre point med fra mødet med Randers FC, der er kæmpefavorit og skal vinde den kamp.
En storkamp er også altid konfrontationen mod et Brøndby-hold, der måtte se sig besejret i pokalsemifinalen af FCK og derfor nu koncentrerer sig om at slutte så godt som muligt i ligaen.
I de to tidligere opgør mod Hobro IK i denne sæson har Randers FC fire point efter sejr 2-1 hjemme på mål af Jonas Borring og Mandla Masango (hovedstød i 86. minut) og 0-0 i Hobro
Mod Brøndby er det blevet til blot ét point efter 3-3 hjemme efter føring 3-1 med et lille kvarter igen i et opgør, hvor den tidl. Randers FC-spiller Ronnie Schwartz med sit andet mål i den kamp udlignede på straffespark i overtiden. I kampen i Brøndby i marts vandt BIF 1-0.