Forleden var skuespiller Ole Thestrup på Værket med Folketeatret og Holbergskuespillet Jean De France. Bifrostelev Kenneth Rasmussen havde forinden malet et portræt af skuespilleren, og det blev overrakt på scenen umiddelbart efter forestillingen
 
For omkring seks måneder siden var Ole Thestrup en tur forbi kunstskolen for udviklingshæmmede ”Bifrost” for at besøge skolen, der aktiverer de voksne på en kreativ måde. Det var han, fordi han er gammel skoleelev med Jonna Thygesen, der lægger en stor del af sin energi på stedet, og fordi han gerne vil støtte op om det gode arbejde skolen gør for en gruppe, der ellers ikke ville kunne foretage sig noget i en hverdag, der er præget af deres handicap.
”Jeg var der i en god sags tjeneste. Jeg vil godt gøre opmærksom på det gode arbejde, skolen gør for denne gruppe mennesker, der har det svært,” siger Ole Thestrup.
”Det er et fantastisk sted, og eleverne har et helt specielt udtryk i deres billeder,” fortæller han.
Da han var på besøg, lavede Kenneth Rasmussen en del skiftser af skuespilleren, og det kom der altså et portræt ud af, som Ole Thestrup blev meget glad for at modtage.
”Jeg er meget beæret over, at der er lavet et portræt af mig. Han gør det godt ham Kenneth,” sagde Ole Thestrup efter overrækkelsen.
Kenneth Rasmussen var glad for, at Ole Thestrup tog så vel imod hans maleri, og var han ikke fan af ham før, er han det nu.
”Ja, jeg er nok ved at blive en fan, må jeg nok indrømme,” siger han.
Ole Thestrup håber, at man i kommunen ikke vil gøre alvor af at spare på et område som Bifrost.
”Kommunen ånder dem jo i nakken, og det er efter min mening ikke et sted, man må spare. Hvad skal denne gruppe mennesker ellers foretage sig i løbet af deres hverdag. Så vil de jo bare sidde ude i deres bosted og stirre ud i luften,” siger Ole Thestrup.
”Vi bliver nødt til som samfund at have disse tilbud. Vi kan ikke være andet bekendt,” siger skuespilleren.