Den rutinerede træner overtaget roret i Randers Herre Håndbold fra den kommende sæson
Randers Herre Håndbold debuterer i denne sæson i 888ligaen og konkurrencen har ikke overraskende været hård for kronjyderne, der kan se frem til et spændende forår i kampen om at blive i rækken.
Men den første halve sæson i Ligaen smager af mere og for at sætte handling bag drømmene om en fast plads i Ligaen, har Randers Herre Håndbold allieret sig med en af landets mest erfarne trænere, Jan Paulsen, med trænererfaring fra Flensburg-Handewitt, Team Esbjerg og Mors-Thy Håndbold og inden da en flot karriere som spiller på højeste internationale niveau med blandt andet 72 A-landskampe for Danmark.
Super scoop
– Det er et super scoop for Randers Herre Håndbold, konstaterer en glad sportschef, Peter Hansen, om aftalen med Jan Paulsen. – Jan er en træner med en utrolig karisma, han ved hvad han vil og han giver klar besked. Han er en træner der stiller store krav til sig selv, til spillerne og til sine omgivelser, siger Peter Hansen og oplyser, at der bag aftalen ligger et grundigt forarbejde hvor Jan Paulsen tidligt viste interesse for projektet Randers Herre Håndbold.
Smag for Ligaen
Netop ordet projekt er ifølge hovedpersonen selv et nøgleord for aftalen. – Randers har fået smag for at være i Ligaen og det har været drivkraften i forhandlingerne, at folkene bag klubben ambitioner om at bide sig fast i Ligaen på sigt, siger Jan Paulsen der naturligvis kender risikoen for at overtage et mandskab i 1. division. – Skulle det være tilfældet tager jeg det som en mulighed for at kunne bygge holdet op, understreger Jan Paulsen.
Han forventer at kunne bruge sin erfaring på at udvikle videre på Randers Herre Håndbold. – Jeg kan bidrage med professionalisme. Lære spillerne hvad det kræver at være professionel og være med til at udvikle spillerne, holdet og klubben. Og ud fra det skabe resultater i sammenhæng med det budget der er i klubben, siger Jan Paulsen.
Formand i Randers Herre Håndbold, Flemming Olsen, glæder sig til samarbejdet med Jan Paulsen. – VI ser frem til at byde Jan velkommen i Randers Herre Håndbold og jeg er sikker på at hans erfaring, viden og engagement vil være med til at løfte hele klubben til nye højder, siger Flemming Olsen.
Lyt med da han talte med Bo Ørris