Det var ikke svært at få øje på kandidaterne til byrådsvalget ved vælgermødet i Støvring tirsdag aften. Hvis der blandt de 30 fremmødte var enkelte borgere gemte de sig godt

 

Der var masser af taletid til de politikere, der var mødt frem i forsamlingshuset i aftes i Støvring. Mødet var først fastsat til at foregår i Harridslev, men blev rykket til Støvring – og derfor gave arrangørerne fra Socialdemokraterne i Nørhald dog også de vildledte vælgere muligheden for at nå frem til Støvring – men lige lidt hjalp det. Hvis der var vælgere til stede var de meget få og druknede i mængden af politikere.

Det gav så kandidaterne og de politiske venner en god mulighed for at drøfte deres politik og uenigheder ved bordene, der var stillet op. Det benyttede alle kandidaterne sig af, og der var stor ros til arrangørerne efterfølgende.

Der blev holdt en god tone og der var ingen sure miner. Det så ud til at alle politikerne gerne vil høre på, hvad deres modstandere har at byde ind med. Dog var der – som altid – de der argumenterede så meget, at ingen andre fik et ord indført.

Men ved de afsluttende bemærkninger forlød det over hele paletten, at politikerne var glade for at få lejlighed til at høre på hinanden – i stedet for det mudderkast der kan være ellers.

Arrangørerne fra Nørhald Socialdemokratiske forening, måtte da indrømme at der nok skulle have været reklameret lidt mere for arrangementet, da man gerne ville have haft at borgerne og altså vælgerne var mødt frem.

På facebookgruppen “Valgmøder i Randers #KV17” kan man følge med i, hvor de fleste vælgermøder bliver afholdt.