Foreningen YogaRanders arrangerer igen i år Gratis Yoga i Tøjhushaven på alle hverdage i juli

Gratis sommeryoga ligner en succes, der er kommet for at blive. Sidste år udvidede man fra tre til fem hverdage. Alle dagene var der minimum 25 deltagere og op til 45 deltagere – i alt var der næsten 700 deltagere til juli måneds yoga. Derfor kan randrusianerne også igen i år opleve gratis yoga i juli på mandage og fredage fra klokken 9-10.30, mens yogamåtterne skal bringes ned i Tøjhushaven tirsdag, onsdag og torsdag klokken 18-19.30.
Undervisningen bliver tilrettelagt, så alle kan være med – også nybegyndere.
“Det er faktisk noget af det, der er dejligt ved sommeryogaen. På hvert eneste hold sidste år var der deltagere, der aldrig havde prøvet yoga før,” siger formanden for YogaRanders, Hening Wilsten.

Forskellige yogaarter

Hening startede traditionen med gratis sommeryoga i Tøjhushaven sammen med sin kone Irrene Wilsten for seks år siden. De to vil også undervise på flere af holdene i år. Derudover vil man kunne opleve flere andre lokale undervisere og man kan derfor glæde sig til en bred vifte af forskellige undervisningsstile og yogaarter.
“Sommeryogaen er en god måde at stifte bekendtskab med ikke bare yogaen, men også flere af områdets undervisere. Hvem ved, måske giver det lyst til at fortsætte med yogaen efter sommerferien, siger Hening Wilsten
I tilfælde af regnvejr rykker yogaen indendørs i Remisen, J. V. Martins Plads 3. Hos YogaRanders er man dog optimistiske og satser på masser af yoga under åben himmel.
“De fleste tænker nok om sidste sommer, at det var en dårlig sommer, men faktisk måtte vi kun rykke indendørs to gange sidste år,” siger Hening Wilsten.
Det kræver ingen tilmelding at deltage i Gratis Yoga i Tøjhushaven, så interesserede skal blot møde op med godt humør, en yogamåtte, en vandflaske og eventuelt et tæppe. Stedet er plænen ved indgangen til Tøjhushaven fra Tøjhushavevej.