En mand kontaktede onsdag kl. 01.29 en patrulje, som kom kørende på Jernbanegade i Randers C, og fortalte, at han havde netop havde overrasket to mænd, som han mente var i færd med at stjæle dæk og fælge fra en bil på en nærliggende p-plads.

Betjentene kørte straks hen til p-pladsen, hvor de så en bil, der ganske rigtigt manglede dæk og fælge – de stod dog i nærheden og så ud som om, de var blevet efterladt i al hast.

Sammen med en politihund gik patruljen nu i gang med at lede efter gerningsmændene, og allerede efter få minutter fik de kontakt til en 18-årig mand, som gik rundt i nærheden. Han havde svært ved at forklare, hvad han lavede på stedet, og han havde flere hjulbolte liggende i lommen. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri.

Kort efter fik betjentene øje på en 30-årig mand, som lå på bagsædet af en bil i samme område. Bag i bilen lå bl.a. en donkraft og en hjulnøgle, der passede til de hjulbolte den 18-årige havde i lommen. Den 30-årige blev derfor også anholdt og sigtet for tyveri, skriver politiet i døgnrapporten.