Der mangler offensivspillere i Randers FC-truppen, og derfor har klubben nu hentet australske Nikola Mileusnic, som senest har spillet for Adelaide United.

– Vi har søgt efter en kantspiller med fart i fødderne, og det har vi fundet i Nikola Mileusnic, som vi har holdt øje med i et stykke tid. Han er hurtig, direkte i sit spil og vil gerne udfordre sine modstandere, så vi glæder os til at se ham gøre lige nøjagtig det i Randers FC-trøjen, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen i en pressemeddelelse.

Mileusnic har scoret 14 mål i 86 kampe i den bedste australske fodboldrække og har desuden spillet kampe i den asiatiske Champions League, hvor også hold fra Australien deltager. Nu ligger fremtiden i det randrusianske, og det glæder han sig til.

– Drømmen har altid været at spille i Europa, og nu var muligheden her. Jeg har spillet med et par danskere og derigennem fået et godt indtryk af Danmark. Jeg glæder mig meget til et nyt og spændende skridt i min karriere, og jeg vil arbejde stenhårdt for at blive en succes i Randers og få lavet mål og assists, som kan hjælpe holdet, siger Nikola Mileusnic.

Mileusnic bliver den fjerde australier til at spille for Randers FC. Før ham har Nathan Coe, Mustafa Amini og Jack Duncan alle fået kampe i Randers FC-trøjen.

27-årige Mileusnic gør sig primært på kanterne, men kan også spille helt fremme. Han har skrevet under på en kontrakt gældende indtil sommeren 2021.