Signe Merrild Thuesen på 9 år deltog i torsdags i et sponsorløb, hvor det lykkedes hende at indsamle 12.176 kroner til Knæk Cancer

 

I sidste uge var der Knæk Cancer uge i Vorup Børne- og Ungdomshus, og i den forbindelse var der sponsorløb for børnene på de forskellige årgange. Børnene skulle selv skaffe sponsorer, som ville donere et beløb per løbet omgang.

9-årige Signe Merrild Thuesen fra Vorup gik til opgaven med stor seriøsitet, engagement og indlevelse, og på ganske kort tid havde hun skaffet 82 sponsorer, som ville donere mellem 2 og 20 kroner per løbet omgang.

Signe havde et mål, der hed 10.000 kroner, men hun endte med at løbe 27 omgange, i alt 6,6 kilometer, hvilket gav et resultat på 12.176 kroner, som hun nu kan donere til Knæk Cancer.

”Det har været Signes eget initiativ fra begyndelsen. Hun har ringet rundt til venner og familie og fortalt dem om projektet,” fortæller Signes mor Maria Thuesen, som måtte følge løbet i torsdags på afstand på grund af corona-restriktioner.

”Det ligger altid Signe meget på sinde at hjælpe, bidrage og gøre en forskel for andre folk, så dette projekt har været rigtig spændende for hende,” siger Maria Thuesen.

Løbet foregik over flere dage, startende med de yngste årgange, og hver gang mødte de andre elever op for at heppe på de løbende. Torsdag fra klokken 13.30- 14.30 var det så 3. klasse og juniorklubbens tur til at løbe.

Det var en stolt og glad Signe, der kom i mål efter 27 omgange, skønt den sidste halve time foregik i regnvejr. Men som Signe sagde:

”Så blev jeg også kølet lidt af på turen.”