På grund af den generelt stigende smitte med Covid-19 har Randers Kommunes krisestyregruppe besluttet at udsætte åbningen af Randers Skøjtebane på Jens Otto Krags Plads

 

“Vi skal passe på hinanden og ikke mindst skal vi sikre, at smitten ikke stiger. Derfor har vi valgt, at skøjtebanen må vente med at åbne til vi er i det nye år,” siger Erik Mouritsen,
vicekommunaldirektør og med i kommunens krisestyregruppe.
Det var meningen, at skøjtebanen skulle åbne inden juleferien. Den er derfor blevet gennemgået nøje af både kommunens sundhedsfaglige Corona-hotline, der er udarbejdet masser af informationsmaterialer og sikret, at mange ikke kan mødes på tværs af sociale bobler mens de er på isen.
“Forarbejdet har været forbilledligt. Men smitten stiger. De generelle anbefalinger er, at vi bliver mest muligt hjemme. Og i det lys så skal skøjtebanen først åbne i januar – hvis ellers smittetrykket tillader det til den tid,” siger Erik Mouritsen.

I mellemtiden sikrer Underværket, som driver skøjtebanen, at isen er klar til skøjter i januar.