På Randers Bibliotek laver vi i vinterferien en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Det sker alt sammen online, og er en del af kommunens store vifte af tilbud til online fællesskaber

 

På Randers Bibliotek er der i vinterferien et spækket program. Alle aktiviteter er naturligvis online, så vi kan være sammen – hver for sig. Der er både quizaften, strikkeklub og bogsnak for de voksne, og så er der både musikleg, kreative aktiviteter og et byløb for børn.

Hver dag klokken 19.00 sender Randers Bibliotek masser af inspiration og god energi.

Fredag den 19. februar garanterer biblioteket ægte weekendstemning, hvor du kan dyste i paratviden om Randers. Det sker også online og via Kahoot-appen, som er gratis at downloade. Arrangementet kræver tilmelding.

 

Inspiration til næste lån

Mandag-torsdag tager bibliotekets formidlere en uformel snak om krimier, musik, historie og tegneserier for voksne. Du kan følge med på din telefon, for det bliver alt sammen sendt live på Randers Biblioteks Facebook-side, og vil senere være tilgængeligt på randersbib.dk.

Biblioteket rykker også strikkecaféen online lørdag 13. februar og 20. februar. Når du er tilmeldt på randersbib.dk, så skal du blot have dit håndarbejde parat.

Biblioteksmusikanten Peter Elmelund og Signe Winther Brinkmann fra Randers Bibliotek vil synge 10 sange fra Højskolesangbogen. Selvom sangbogen mest er for voksne, er der en del sange, som sandelig kan synges af hele familien. Alle sangene bliver med undertekster, så I ikke behøver at lede efter en sangbog.

 

Bogormen er løs
Fredag 12. februar har børnebiblioteket premiere på familieløbet “Bogormen er løs”.
Bogormen slippes løs i Assentoft, Harridslev, Havndal, Hornbæk, Langå, Nordbyen, Spentrup, Stevnstrup, Øster Bjerregrav og Randers By. Du skal bruge en mobiltelefon og downloade app’en Mapop.
Børnebiblioteket tilbyder tre små virtuelle workshops tirsdag, onsdag og fredag kl. 10.00 på børnebibliotekets facebookside. Indslagene er en lille kreativ ting, du kan lave sammen med din børnebibliotekar.
Mandag og torsdag er der sang med Duo LP, som jo er Lene Johnsen og Peter Elmelund. Mandag synger og spiller Duo LP om rejser, og torsdag er temaet søde dyr og vilde dyr. Begge dage spilles der op til virtuel sang kl. 10.00 på børnebibliotekets facebookside.