Traditionen tro arrangerer McDonalds Paderup og Randers Storcenter et moderne børneloppemarked. Det sker i år søndag 27. juni med 2nd TOY DAY

Sidste år måtte man desværre aflyse grundet restriktioner, men håbet i år er at alt kan gennemføres på næsten ”normale” vilkår.

Denne søndag vil 600 P-pladser foran centret være omdannet til et kæmpe marked, hvor børn er sælgere.

Alle børn er velkomne til at købe og sælge brugt legetøj m.m. og øve sig i kunsten som købmand.

Indtægten fra 2nd TOY DAY går i Randers Storcenters Velgørenhedspulje. Randers Storcenters Velgørenhedspulje er en pulje, alle i vores dækningsområde kan søge.
Formålet er at gøre lokale børn glade. Foreninger, skoler og andre – der enten frivilligt eller professionelt arbejder med børn, kan ansøge puljen.
I de tidligere år er donationen fra denne dag gået til Ronald McDonald Børnefond, i alt omkring 150.000 kr. og igen i år er de øremærket samme formål.

 

Tilmeldingen er i gang

Har du lyst til at prøve at være sælger for en dag – og tjene lidt lommepenge til sommerferien, er her en super mulighed, fortæller arrangørerne.

Man skal være under 14 år for at få et næringsbrev. Det er kun varer fra hjemmet der må sælges – ikke madvarer (f.eks. kager eller andet spiseligt).

Hver stand er to parkeringspladser, og man kan booke to børn til hver stand.

Familiens bil kan stå på ”standen”. Der må gerne medbringes borde, stole, telte m.m.

Alle boder åbner kl. 10, og så er salget i gang. På pladsen er der opstillet scene, hvorfra der hen over dagen vil der være forskelligt underholdning. Blandt andet vil der være et Peter Pedal Show.

Når salgsboderne lukker kl. 15, kan man aflevere de resterende ting (hvis man vil) til velgørenhed, og igen i år er det Mødrehjælpen i Randers, der står klar til at overtage de overskydende ting.

Betaling af stand sker gennem storcentrets hjemmeside eller i centrets informationsbod.

Efter tilmelding får du tilsendt et næringsbrev med standnummer.

Skulle det ske – at omstændighederne gør at markedet må aflyses, får man pengene retur.