Mikkel Haarup fra Randers Motor Sport levede fuldt op til de høje forventninger fra sidste VM-afdeling i motocross og hentede sin anden podieplads ved afdelingen i Portugal.

»Vi vandt FOX Holeshot i første heat, og det var virkelig fedt og den første i sæsonen. Jeg førte de første par omgange, men Tom overhalede mig, og jeg tror faktisk, at det var meget godt at opleve, da det var en ny situation for mig at ligge i front i MX2, og jeg har lært meget af det. Jeg øgede farten i slutningen af heatet, men det var ikke nok til at lave en overhaling,« fortæller Mikkel Haarup i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Men det var fedt og det bedste heat for mig i sæsonen og min karriere indtil videre. I andet heat lavede jeg en fejl og fik ikke en god start, men jeg formåede stadig at lave et par gode overhalinger og indhentede de forreste tre kørere i feltet, men jeg kunne ikke finde flowet og overhale. Men alt i alt er jeg tilfreds med min indsats og resultatet, som er det bedste i min karriere indtil videre.«

Næste afdeling af VM i motocross køres 10. april i Letland.