Øllets Dag er en årlig begivenhed, som foregår første lørdag i september. I år den 3. september, og det bliver også fejret i Randers City.

Øllets Dag den 3. september er en dag, hvor øl får lov til at være i fokus og hele Randers city syder med ølaktiviteter. Smag på øllet, oplev spændende varianter, imponerende sortimenter, Beerwalk og meget mere, lyder det fra arrangørerne i en pressemeddelelse.

Foruden byens mange caféer, spisesteder og barer, som alle har et bredt udbud af øl, er der også specialbutikker som har et stort og spændende udvalg. Her fås øl fra hele verden, fra danske bryggerier og ikke mindst lokale bryggerier.

»Tag på tur rundt i byen og gå på opdagelse i de mange, spændende øl varianter ude i butikkerne, eller slå dig ned på et af spisestederne og få en kold med det samme. Måske man endda kan finde et par gode tilbud, på gode øl, rundt omkring,« lyder opfordringen i pressemeddelelsen.

Mange aktiviteter

Der vil også være rig mulighed for, at få lov og smage på øl rundt i specialbutikkerne, inden man vælger dem, man vil købe og tage med hjem. Blandt andet hos Skjold Burne, Vinspecialisten og Fru Lunds butik er de klar på gaden med spændende smagsprøver. Imens man hos Tante Olga får et ølbræt til en særlig ’øllets dag’ pris.

Herudover kan man på Rådhustorvet møde danske ølentusiaster med smagsprøver fra Randers Bryghus, Syndikatet og Brygshoppen. Brygshoppen medbringer blandt andet smagsprøver fra Holland, Belgien og Danmark. Randers Bryghus giver dig selvfølgelig en smagsoplevelse af helt lokal karakter. Og skal det være kompromisløst, modigt og selvsikkert, så skal man ikke snyde sig selv for at smage på Syndikatets øl, som alle har en stærk personlighed. Endelig kan man komme på Beerwalking i det gamle Randers. Oplevelsen tilbydes gennem GoRanders. I anledning af Øllets Dag, sælger de en Beerwalk fra deres bod på Rådhustorvet, til en særpris.

Der er smagning, aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud. Se alle oplevelserne randerscity.dk.