Du kan komme på en vandretur med mening, når der er Lyserød Lørdag.

Lørdag 7. oktober holder Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Randers Lyserød Lørdag på Randers Naturcenter og inviterer til en vandretur i naturen. Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

»Naturen er løftestang for meget. Både som et sted for god motion, men også for de fleste menneskers mentale tilstand. Er der noget, der bøvler i livet, går mange ud i naturen og tænker store tanker. Naturen er et rum, hvor der kan samles ny energi. Der er højt til himlen for følelser, som kan få frit løb,« siger naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm, der vil stå for velkomst og åbningstale på naturcentret.

Udover vandreturen kan du på naturcentret hele eftermiddagen tage på NADA-Cafe og opleve 45 minutter i ro og fred med fem nåle i hvert øre og en kop NADA-te i hånden.

Der er desuden underholdning ved lirekassespiller Niels Segalt, og mulighed for at bage lyserøde pandekager. Børnene kan få en ridetur på ponyerne fra ”Stald Mostgården” i Tebbestrup.

Alle indtægterne fra dagen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Mødested er Randers Naturcenter på Gudenåvej 20 i Randers NV. Medbring godt humør, praktisk tøj og kontanter – der kan dog også betales med MobilePay.

Du kan også tilmelde dig til turen forud ved at betale 50 kroner til MobilePay 882029. Ved fremmøde vises kvittering.