Det indvies officielt 13. oktober, hvor du kan prøve kræfter med spillet.

Som noget nyt kan Purhus Idrætsforening fra 14. oktober udbyde den populære sport padeltennis.

Anlægget bliver indviet fredag 13. oktober med taler, kagebord og mulighed for at se det nye anlæg og prøve kræfter med spillet. Alle interesserede er velkomne, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

»Vi håber, at det nye anlæg vil tiltrække både unge og ældre samt øvede og helt nye, der kunne tænke sig at prøve denne sportsgren. Der vil gennem efteråret blive udbudt forskellige foreningstilbud, hvor man kan få hjælp til at teste spillet af, hvis man ikke tidligere har prøvet det,« siger Jens Larsen, formand for Purhus IF, og fortsætter:

»Udover padel vil der blive lagt op til, at man kan bruge banerne til andre boldspil såsom minifodbold, volleyball og badminton. Vi håber, at de lokale institutioner og skoler vil kigge forbi og få inspiration til at benytte anlægget til andet end padel. Anlægget giver også mulighed for at benytte et areal til for eksempel crossfit.«

Det nye anlæg, der består af to overdækkede baner – en doublebane og en singlebane – er etableret i forlængelse af træningshuset i Asferg. Anlægget er over de seneste tre måneder blevet til med opbakning fra lokale frivillige ildsjæle, som har lagt stor energi i at få projekteret og hele byggeprocessen gennemført. Projektet er støttet af erhvervsdrivende, sponsorer, Randers Kommune, ELRO Fonden, DIF/DGI og Norlys’ Vækstpulje.

På foreningens hjemmeside kan man løbende orientere sig vedrørende booking med mere.