Erfaren skoleleder fra Randers skal være ny skoleleder på kristen friskole i Aarhus.

51-årige Maria Kofoed Herbst overtager 1. januar skoleledelsen på Jakobskolen i Aarhus. Dermed får skolen en leder med over 11 års erfaring i skoleledelse og friskoledrift. Det fortæller bestyrelsesformand på Jakobskolen Michael Sjælland.

»Vi ser i høj grad frem til at byde Maria velkommen på skolen og dermed få glæde af hendes erfaring, store engagement og høje faglighed. Maria brænder for friskoleverdenen og det at drive en værdibaseret skole, hvor vi både vægter det kristne grundlag og fagligheden højt. Det, tror vi på, er det helt rette match for Jakobskolen.«

Maria Kofoed Herbst ser også frem til samarbejdet:

»Jeg glæder mig til at møde elever, forældre og medarbejdere og ser frem til at være med til at videreudvikle Jakobskolen, så den fortsat kan stå som et stærkt skoletilbud i Aarhus, hvor kombinationen af et kristent værdigrundlag og en tydeligt profileret, kreativ og mangfoldig undervisning er nøgleingredienserne,« fortæller hun.

Maria Kofoed Herbst begynder i sin nye stilling 1. januar 2024. Privat bor hun i Assentoft ved Randers, er gift og mor til tre børn.