Transportfirmaet Frode Laursen A/S har fået TUR´s Uddannelsespris fordi de satser på den yngre generation af chauffører
 
TUR står for Transporterhvervets Uddannelser, og ejes af forskellige arbejdsgiverforeninger (ATL etc.) og fagforbund (3F etc.) indenfor transportbranchen.
Uddannelsesprisen gik til Frode Laursen A/S, for virksomhedens særlige indsats omkring etablering af et ”FL Driver Academy”, hvis mål er at ansætte flere unge til trans­portbranchen. ”Gennemsnitsalderen på en dansk chauffør er over 50 år, og derfor har vi som branche behov for at få mange flere unge tiltrukket til faget, hvis det ikke helt skal uddø.” siger personalechef
Ole Munk.
Frode Laursen A/S er i forvejen en virk­somhed, som har rigtig god erfaring med unge mennesker, hvor ca. 70 kontorelever og lærlinge i øjeblikket er i gang med en uddannelse. Der er tale om chauffør-, lager- og logistik- samt mekanikerlærlinge og økonomi-, spedition- og administrations- elever – og vi har plads til flere.
“Vi tror på, at unge mennesker tiltrækker andre unge mennesker, og derfor er vi altid på udkig efter elever, der vil gøre karriere en i en international transport -og logistikvirksomhed, med mange udviklings- muligheder”, siger han.
”Vi er naturligvis rigtigt stolte af, at TUR har bemærket vores ekstraordinære indsats overfor såvel de unge, som selve transporterhvervet – og derfor skal diplomet også have en særlig placering på vort hovedkontor i Vitten” siger Ole Munk, og tilføjer ”Vi er endvidere rigtigt glade for, at andre i transportbranchen også har taget initiativ til at få tiltrukket flere unge til faget, og et mål kunne jo være, at der årligt skal uddannes det antal unge chauffører, der som minimum svarer til den naturlige afgang.”
Frode Laursen A/S er i øjeblikket i gang med at planlægge det videre forløb for ”FL Driver Academy”.