Træningen kan set som en chance for, at flytte sin træning udendørs og herved få frisk luft og en masse e-vitaminer. 
Træningen består af kondition og styrketræning ved en masse forskellige udfordringer hver gang, blandt andet bruger deltagerne beach volley banen. Der bliver trænet med redskaber som vægte, TRX, elastikker og egen kropsvægt, og samtidig har deltagerne det sjovt.
Initiativtageren til Outdoor Training er Lisa Kruse på 43 år, som er uddannet personlig træner. Lisa har en baggrund som politiassistent gennem 17 år men blev pensioneret fra politiet i 2014 på grund af en arbejdsskade. Hun valgte herefter at bruge sin mangeårige passion for træning til at uddanne sig til personlig træner. Hun har i mange år været holdunderviser i fitnessbranchen og er tilknyttet Fitness4you i Randers.
“Jeg har altid brændt for min undervisning, og det at møde så mange skønne mennesker og dele ud af min viden og passion gør det til et fantastisk job at arbejde inden for træning og sundhed,” siger Lisa Kruse.
“Ideen til at oprette Lisas Outdoor Training Camp, hvor alle kan være med, både børn og familier, opstod efter, at jeg lagde en føler ud på Facebook, og opbakningen var kæmpe stor,” forklarer hun. 
Hvis man som borger i Randers er interesseret i at deltage, foregår det ved, at man tilmelder sig på Facebook-gruppen Lisas Outdoor Training Camp. Her kan man også se, hvornår der oprettes træninger og dermed tilmelde sig. Man kan tilmelde sig op til en time før træningsstart og ligeledes afmelde sig indtil en time før start. Træningen koster 35 kroner pr. gang, og alle er velkomne.