Lørdag den 8. september 2018 inviterer vi til midtbykonference i Underværket, hvor vi sætter midtbyen til debat. I tidsrummet 12.00-16.00 være du bl.a. med til at pege på, hvor vi skal afprøve nye ideer, og du kan fortælle, hvad du gerne vil bruge midtbyen til. Du kan også blive inspireret på udstillingen og høre en række spændende oplæg om, hvordan midtbyens rolle kan ændre sig i en positiv retning.

Du er en del af byens liv, og du bidrager allerede ved at være her, bo her, handle her og ved at bruge byens tilbud. Det er selvfølgelig gratis og du kan frit plukke i programmet som du kan downloade her.

Lyt med da Bo Ørris fik en snak med planchef Britta Pørksen om arrangementet:

Christian Degn, tovholder på konferencens debatter

”Jeg synes, det her er en af de vigtigste debatter i Randers i år. For hvad er en by uden en bymidte og et torv, hvor folk mødes? Og hvor borgerne har lyst til at være. Jeg voksede op med sloganet ”Randers – byen, der handler”. Tiden er på alle måder inde til at handle. Så jeg håber, folk tager deres bedste ideer og nysgerrighed med, så vi sammen kan forme ideer og visioner for den bymidte randrusianerne drømmer om” – Christian Degn – vært på Hammerslag, Randersdreng og tovholder på konferencens debatter